Qui som?


Metodologia, es la paraula clau del nostre centre. 

Els nostres objectius inclouen la recerca de nous temes d’interès. 

Capacitat per adaptar-nos a les noves tendències socials en el camp didàctic i professional, ja que som plenament conscients que només la formació de qualitat és formació útil .

Aquest fet que s’esmenta en dues línies, es de difícil realització, ja que no ens conformem en ser una institució simplement acadèmica. Aspirem a crear un centre amb caliu , un lloc on resulti agradable assistir, on tots els qui en formen part puguin sentir-se integrats i acceptats tal com són.

Mantenim la il·lusió en l’esforç personal, en la joventut que es traspua en tota persona interessada a aprendre i superar-se.

A més, es prioritat per a nosaltres considerar i tractar a tots els alumnes amb la màxima qualitat humana, sense deixar de demanar-los un igual comportament cap als seus companys i professors.

Sabem que no resulta fàcil assolir aquestes aspiracions, però fem i farem tot el possible per aconseguir-ho .

També a nivell acadèmic, entenem que és del tot indispensable cobrir les mancances de base per tal que l’alumne pugui continuar el seu aprenentatge de forma independent de l’acadèmia.

Es indiscutible l’existència dels qui no s’atreveixen a solventar els dubtes a classe per por o timidesa, i no s’adonen que la feina de tot professor és precisament solventar els dubtes , i la veritable vergonya s’ha de tenir per no voler aprendre i millorar.

Reconduirem la nostra tasca al llarg del temps perquè ens trobeu sempre a la vostre disposició

Copyright 2011 Academia Meca Master - Sobre nosaltres. All Rights Reserved.
Joomla 1.7 templates by hostgator coupon